Μεγάλη εμφάνιση με νίκη 0-2, ευκαιρίες και δοκάρια πραγματοποίησε σήμερα η Δαμάστα στον Κρουσώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ και έδειξε στην πρώτη δύσκολη έξοδο της χρονιάς ότι διαθέτει μέταλλο πρωταθλήτριας!
Το 0-1 έκανε στο 24’ ο Τζουβάρας και το 0-2 στο 62’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Αριστεινίδης. Η Δαμάστα είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών κυρίως με τον Καστελλιανάκη, που είχε και δοκάρι, για να αυξήσει το δείκτη του σκορ, ενώ σημαντικές ευκαιρίες δημιούργησαν και οι Τριανταφύλλου και Μαρκάκης. Ο ΠΑΟΚ απείλησε στα πρώτα λεπτά και είχε 2-3 καλές στιγμές με κορυφαίες αυτές των Μωραϊτη και Απλαδά (δοκάρι) αλλά στη συνέχεια η Δαμάστα επέβαλε απόλυτα τον ρυθμό της και έφτασε δίκαια στην επικράτηση. Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βατσινά με 2η κίτρινη κάρτα.

ΠΑΟΚ: Κασμερίδης, Κοκολογιάννης, Γεωργόπουλος, Βασιλείου, Ξημεράκης (46΄Ξηρός), Παπαδιός (69΄Βατσινάς), Σκούφος, Απλαδάς (61΄Κοζορώνης), Στρατήγης (75΄Σούρσος), Ανωγειανάκης, Μωραΐτης .

ΔΑΜΑΣΤΑ: Δημαράκης, Αποστολάκης, Κεφαλούκος, Παπαδομιχελάκης, Ρουμπάκης, Χαρίτος, Τζουβάρας (90’ Χότζα), Αριστεινίδης, Τριανταφύλλου (81΄Βερούσι), Καστελλιανάκης (88΄Γιαλιτάκης), Μαρκάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here