Στην απόρριψη της έφεσης που είχε καταθέσει, η Χαλκίδα προχώρησε την Τρίτη (12/09) το Διαιτητικό Δικαστήριο, με την ΑΕ Καραϊσκάκης και την Δόξα Δράμας να ανεβαίνουν οριστικά.

epo diaititiko dikastirio simaΟριστικά στην «Stoiximan.gr Football League» της νέας σεζόν, θα αγωνίζονται ΑΕ Καραϊσκάκης και Δόξα Δράμας, καθώς απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο, η έφεση που είχε καταθέσει η Χαλκίδα.

Η ομάδα της Εύβοιας υποστήριξε ότι σε κανέναν κανονισμό, δεν γινόταν λόγος για κατάθεση εγγυητικής 300 χιλιάδων ευρώ, για συμμετοχή σε αγώνα μπαράζ. Ωστόσο τόσο η ΕΠΟ όσο και η πλευρά της Δόξας και του Καραϊσκάκη, με τις δύο ομάδες να κάνουν πρόσθετη παρέμβαση, τόνισαν ότι εάν η Χαλκίδα ήθελε θα μπορούσε να είχε κάνει προσβολή της απόφασης μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα ημερών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμ. 96/12-9-2017 απόφασή του κατήργησε τη δίκη που ανοίχτηκε με την 26387/11-9-2017 αίτηση αναστολής του σωματείου ΑΟ Χαλκίς και με την υπ’ αριθμ. 97/12-9-2017 απόφασή του απέρριψε την προσφυγή του σωματείου ΑΟ Χαλκίς κατά της απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ».

Πηγή: «Sdna.gr»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ένα × πέντε =