Δεν θα συνεχιστεί η απόλυτα πετυχημένη φετινή συνεργασία των δύο πλευρών χάρη στην οποία ο σύλλογος του προσφυγικού προαστίου έκανε μία εξαιρετική πορεία στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και τερμάτισε στην 5η θέση, ισόβαθμος με τον Εθνικό Πειραιά, διαφορά φιλοσοφίας η αιτία όπως γίνεται γνωστό!

Φιλικό «διαζύγιο» ΠΟΑ-Βασίλη Κρασανάκη! Ξεχωριστούς δρόμους θα βαδίσουν τη νέα περίοδο μετά από δύο σερί σεζόν άψογης συνεργασίας οι Ατσαλενιώτες και ο ικανός τεχνικός, καθώς η νέα συνάντηση του προπονητή με εκπρόσωπο της διοίκησης τη Δευτέρα (12/06), δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι δύο πλευρές χωρίζουν φιλικά λόγω διαφοράς φιλοσοφίας και για τον λόγο αυτή δεν έγινε και αποδεκτή η πρόταση ανανέωσης των διοικούντων προς τον ικανό τεχνικό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, την Τρίτη (13/06) θα εκδοθεί ανακοίνωση από τη διοίκηση του συλλόγου του προσφυγικού προατσίου αναφορικά με το διαζύγιο το οποίο είναι φιλικό και προήλθε μετά από διαφορά φιλοσοφίας.

Thn ίδια μέρα αναμένεται και η θέση του προπονητή που οδήγησε τον ΠΟΑ σε μία εξαιρετική παρουσία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, στην επιστροφή των Ατσαλενιωτών στη Γ’ Εθνική.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

16 − seven =