Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε και επίσημα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τον Εργοτέλη ήδη να έχει ξεκινήσει την αναζήτηση του για την απαραίτητη ενίσχυση που χρειάζεται προκειμένου να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις την άνοδο στη Football League. 

O πρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Βρέντζος μπορεί να ανακοίνωσε μειώσεις στα υψηλά συμβόλαια προκειμένου να εξοικονομήσει κάποια επιπλέον χρήματα για να κινηθεί πιο άνετα στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, όμως οι προσθήκες του Ιανουαρίου χρειάζονται μεγάλη προσοχή.

Και αυτό γιατί πολλές φορές από αυτές κρίνονται και οι στόχοι μιας ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Το λάθος στις χειμερινές μεταγραφές απαγορεύεται για αυτό και για αυτό τον Ιάνουαριο καμιά ομάδα δεν κάνει πάνω από 4-5 κινήσεις.

Άλλοι τις λένε διορθωτικές στον Εργοτέλη έχω την εντύπωση όμως ότι θα πρέπει να τις χαρακτηρίσουμε προσθετικές. Και αυτό γιατί αυτό που λείπει από τους «κιτρινόμαυρους» είναι το βάθος στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Εργοτέλης μπορεί να διαθέτει μια πολύ καλή ενδεκάδα για τα δεδομένα της φετινής Γ΄Εθνικής, ομως αυτό που του λείπει είναι οι εξίσου καλές εναλλακτικές λύσεις.

Ειδικά όταν λείψουν σε κάποια ματς παίκτες «κλειδιά» όπως ο Λεάλ, ο Καλέ , η ο Κατσικοκέρης το πρόβλημα στους «κιτρινόμαυρους» είναι εμφανές αφού δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι παίκτες για να τους αντικαταστήσουν.

Στο χώρο της άμυνας εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα του Εργοτέλη όπου χρειάζεται άμεσα ενίσχυση τόσο στα στις θέσεις των στόπερ όσο και σε αυτές του δεξιού και του αριστερού οπισθοφύλακα.

Επίσης μια επιπλέον λύση στα άκρα της επίθεσης είναι επιβεβλημένη για την κρητική ομάδα αν θέλει να έχει επιπλέον λύσεις στο σκοράρισμα και από τα πλάγια και όχι μόνο από τους φορ της ομάδας.

Με λίγα λόγια ο Εργοτέλης θα κληθεί μέσα στις επόμενες ημέρες να κάνει 4-5 μεταγραφικές κινήσεις που θα του προσδώσουν άμεσα τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο και ας βρίσκονται σε θέση κυνηγού του Ιωνικού αυτή την στιγμή οι «κιτρινόμαυροι».

Και σημασία δεν έχει να αποκτηθούν παίκτες ονόματα, αλλά παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία και μπορούν να δώσουν το απαραίτητο βάθος στο ρόστερ του Εργοτέλη έτσι ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει μέχρι τέλους στη δύσκολη μάχη για την άνοδο στη Football League.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

4 × 4 =