Όχι αποτελεί πλέον έκπληξη , αλλά η ακέφαλη προεδρικά Football League αποδεικνύει κάθε ημέρα με περίτρανο τρόπο ότι διοικείται από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν καν τα στοιχειώδη από τον ΚΑΠ η κάνουν τα στραβά μάτια για να ευνοήσουν συγκεκριμένες ομάδες. 

Πιο συγκεκριμένα η διοργανώτρια αρχή όρισε το παιχνίδι του Κισσαμικού με τον Άρη για την 3η αγωνιστική την Κυριακή στο γήπεδο του ΟΦΗ από την στιγμή που η Χανιώτικη ομάδα δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει ούτε τα Περιβόλια ούτε το Μάλεμε που είναι κλειστά για επισπορά.

Το ερώτημα που γεννάται πλέον είναι γιατί η διοργανώτρια αρχή δεν όρισε στο γειτονικό Ρέθυμνο στο γήπεδο του Γάλλου το ματς του Κισσαμικού με τον Άρη, αλλά ζήτησε την άδεια του ΟΦΗ για να γίνει το παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ».

Η γκάφα ολκής της διοργανώτριας που θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι εσκεμμένη έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο ΚΑΠ σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ξεκάθαρος ότι δεν μπορούν να γίνουν δύο παιχνίδια στο ίδιο γήπεδο σε διάστημα 24 ωρών. Θυμίζουμε ότι το Σάββατο στις 5μ.μ ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Πανελευσινιακό στο γήπεδο του, και την Κυριακή σε λιγότερο από 24 ώρες η διοργανώτρια αρχή όρισε το Κισσαμικός- Άρης στο ίδιο γήπεδο παραβιάζοντας κατάφωρα τον ΚΑΠ.

Και εδώ γεννάται όμως ένα άλλο σημαντικό ερώτημα. Τι θα γίνει σε περίπτωση που λόγω καιρικών συνθηκών η άλλων λόγων διακοπεί το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανελευσινιακό. Σε αυτή την περίπτωση ο ΚΑΠ και το άρθρο 21 τονίζουν ότι το παιχνίδι πρέπει να γίνει στο ίδιο γήπεδο την επόμενη ημέρα.

Λέτε να δούμε δηλαδή δύο ματς Football League την Κυριακή στο Ηράκλειο ;. Διόλου απίθανο αν κρίνουμε από την αφέλεια με την οποία οι διοικούντες την Football League όρισαν το ματς του Κισσαμικού με τον Άρη στο Ηράκλειο.

Και κάπου εδώ μπαίνει το καυτό ερώτημα. Αφού η διοργανώτρια αρχή ελαφρά την καρδία παραβίασε τον ΚΑΠ στο παιχνίδι Κισσαμικός- Άρης, γιατί δεν έκανε το ίδιο και στην πρεμιέρα με το Κισσαμικός -ΟΦΗ.

Θυμίζω ότι το παιχνίδι είχε οριστεί αρχικά για την Κυριακή και μετά πήγε για την Δευτέρα και το τελευταίο ματς που έγινε στα Περιβόλια ήταν το Σάββατο ανάμεσα στον Πλατανιά και την Ξάνθη.

Τι θα πείραζε δηλαδή να γινόταν την Δευτέρα στα Περιβόλια το Κισσαμικός- ΟΦΗ και μετά να έκλειναν για επισπορά. Και προσέξτε στην περίπτωση αυτή η διοργανώτρια αρχή ήταν πλήρως καλυμμένη από τον ΚΑΠ.

Όταν λοιπόν ολόκληρη Football League λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά σε δύο πανομοιότυπες περιπτώσεις τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

Y.Γ Οι κάμερες ασφαλείας στα γήπεδα της Football League αποτελούν ακόμη θέσφατο και για τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού άραγε ;

Γιατί έτσι όπως πάμε στο τέλος θα έχουμε τις κάμερες αλλά θα μας λείπουν τα γήπεδα σε μια κατηγορία που παραπαίει σε όλα τα επίπεδα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

nineteen − 14 =