Το θερμό «ευχαριστώ» των οργανωμένων φιλάθλων του ΠΟΑ στον ικανό και φιλόδοξο τεχνικό και στη μεγάλη του συμβολή στις επιτυχίες της ομάδας τα δύο τελευταία χρόνια.

«Δεν μπορούμε να μην νιώθουμε πικρία και λύπη για τον αποχωρισμό, καλή τύχη σε ότι κι αν κάνεις Βασίλη Κρασανάκη», επισήμαναν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους οι «Los Coproscilos».

Η ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων του ΠΟΑ την Πέμπτη το πρωί (15/06), αναφέρει: «Δεν μπορούν να ξεχαστούν στιγμές σαν και αυτές που αποτυπώνονται στο video που ακολουθεί, δεν μπορούν να φθίνουν χαμόγελα και συναισθήματα όταν έχεις συμβάλει σημαντικά και εσύ, στην διατήρηση και αναζωπύρωση της αίγλης αυτής της ομάδας πέρα από τα όρια του νησιού μας, δεν μπορούμε να μην σου δώσουμε για ακόμα μια φορά τα εύσημα, για τον απλούστατο λόγο ότι τέτοιες στιγμές είναι και το ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ για τον οποιοδήποτε, που πραγματικά και μεστά, αγαπάει μια ομάδα ! 

Δεν μπορούμε επίσης, να μην νιώθουμε πικρία και λύπη για τον εν λόγω »αποχωρισμό». Καλή τύχη σε ότι κι αν κάνεις Βασίλη Κρασανάκη.  Eυχόμαστε από καρδιάς, αυτό το «Εις το επανιδείν», να μην αποτέλεσε απλά ένα τυπικό κλείσιμο της ανακοίνωσής σου. Θα το κρατήσουμε ΚΑΙ αυτό, ως παρακαταθήκη.

Los Coproscilos club».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

four + 20 =