Στην Στουτγκάρδη βρίσκεται από την Παρασκευή το πρωί (07/04) η Ακαδημία του ΟΦΗ για φιλικά με την Ακαδημία της γερμανικής ομάδας και συμμετοχή σε ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου.

Την Παρασκευή 7 Απριλίου οι ομάδες του ΟΦΗ έδωσαν τα πρώτα φιλικά και μάλιστα ήταν νικηφόρα. Λίγες ώρες μετά την άφιξή τους επί γερμανικού εδάφους, μετέβησαν στο προπονητικό κέντρο της Στουτγκάρδης (MTV Stuttgart), σε ένα απίστευτο περιβάλλον, όπου αγωνίστηκαν απέναντι σε αγωνιστικά τμήματα της γερμανικής ακαδημίας.

Η ομάδα Κ14-Κ15 του ΟΦΗ επικράτησε με 7-1 ενώ η ομάδα Κ13 νίκησε 2-0! Στην αποστολή υπάρχουν πολλά χαμόγελα για την ποιότητα του ταξιδιού, καθώς το πρόγραμμα είναι γεμάτο για τα παιδιά και τους συνοδούς, έχοντας την ευκαιρία να αποκομίσουν μοναδικές εμπειρίες.

Το Σάββατο 8 Απριλίου οι ομάδες του ΟΦΗ θα αγωνιστούν στην πρώτη ημέρα του τουρνουά ενώ η 2η ημέρα του τουρνουά θα γίνει την Δευτέρα.

akadimia ofi stutgkardi 1 akadimia ofi stutgkardi 2 akadimia ofi stutgkardi 3 akadimia ofi stutgkardi 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

akadimia ofi stutgkardi 5 akadimia ofi stutgkardi 6 akadimia ofi stutgkardi 7 akadimia ofi stutgkardi 8 akadimia ofi stutgkardi 9 akadimia ofi stutgkardi 10 akadimia ofi stutgkardi 11 akadimia ofi stutgkardi 12 akadimia ofi stutgkardi 13 akadimia ofi stutgkardi 14 akadimia ofi stutgkardi 15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

akadimia ofi stutgkardi 16 akadimia ofi stutgkardi 17

 

 

 

 

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

12 − 2 =