Τη χαρά του για την ανανέωση-επέκταση της συνεργασίας του με την κρητική ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια, εξέφρασε ο «Παπ».

Το «ευχαριστώ» και το ενωτικό μήνυμα του Νίκου Παπαδόπουλου ώστε ο ΟΦΗ να μπορέσει να πετύχει τον στόχο του, μέσω της επίσημης σελίδας του συλλόγου.

«Eίμαι χαρούμενος που θα μείνω για τα επόμενα τρία χρόνια στην ομάδα που θεωρώ σπίτι μου», ανέφερε ο Κιλκισιώτης τεχνικός και συνέχισε: «Χωρίς την βοήθεια της διοίκησης, των συνεργατών μου και κυρίως του κόσμου, δεν θα μπορέσουμε να καταφέρουμε τίποτα. Για αυτό ζητάω τη στήριξή τους όλη τη χρονιά, για να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιάννη Πολεμαρχάκη, αλλά και όλο το διοικητικό συμβούλιο και τους μετόχους, για τη στήριξη στο πρόσωπό μου. Να είναι σίγουροι ότι με αγάπη, δουλειά και γνώση, θα πάνε όλα καλά».

Αναλυτικά ολόκληρη η δήλωση του «Παπ» μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «ασπρόμαυρους», στην επίσημη σελίδα του Όμιλου: «Eίμαι χαρούμενος που θα μείνω για τα επόμενα τρία χρόνια στην ομάδα που θεωρώ σπίτι μου. Ξέρω την ευθύνη που έχω για να οδηγήσω την ομάδα εκεί που πρέπει. Όμως είμαι σίγουρος για τη δουλειά μου.

Θέλω να πω όμως ότι χωρίς την βοήθεια της διοίκησης, των συνεργατών μου και κυρίως του κόσμου, δεν θα μπορέσουμε να καταφέρουμε τίποτα. Για αυτό ζητάω τη στήριξή τους όλη τη χρονιά, για να υλοποιήσουμε το στόχο μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιάννη Πολεμαρχάκη, αλλά και όλο το διοικητικό συμβούλιο και τους μετόχους, για τη στήριξη στο πρόσωπό μου. Να είναι σίγουροι ότι με αγάπη, δουλειά και γνώση, θα πάνε όλα καλά».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

1 × 5 =