Πανέτοιμες να γράψουν για μία ακόμη φορά ιστορία είναι με την ευχή όλων των Ηρακλειωτών οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ που βρίσκονται από την Παρασκευή το πρωί (21/04) στην Αθήνα για τους μεγάλους τελικούς του Σαββάτου 22 Απριλίου.

trivizadakis dimitris selfie me neous epsi prin teliko

AΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΑΡΗ: ΤΑΣΟΣ ΒΑΡΔΑΚΗΣ

Την αρχή κάνουν στις 11:00 το πρωί οι Παίδες με αντίπαλο την Μακεδονία, ενώ ακολουθούν στις 15:00 το μεσημέρι οι Νέοι κόντρα στις Σέρρες, στη Βάρη.

«Είμαστε έτοιμοι για τον μέγαλο τελικό. Έχουμε δουλέψει αρκετά και ξέρουμε τον αντίπαλο…. Όλες αυτές τις μέρες βλέπω στα μάτια των παιδιών πόσο πολύ θέλουν αυτό το τρόπαιο και είμαι αρκετά αισιόδοξος», δήλωσε στο «Mpalaktitis.gr» ο προπονητής της Μιτής ομάδας Νέων της ΕΠΣΗ Δημήτρης Τριβιζαδάκης, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και στάθηκε στην ενότητα που υπάρχει στην ομάδα: «Πάμε πάνοπλοι και μας ευχαριστεί το γεγονός ότι τα παιδιά που έμειναν εκτός αποστολής, εξέφρασαν την επιθυμία ν’ ακολουθήσουν την ομάδα και να βρίσκονται στο πλευρό των συμπαικτών τους».

Στη selfie διακρίνονται ο Δημήτρης Τριβιζαδάκης με τους παίκτες του σε μία χαλαρωτική βόλτα την Παρασκευή το απόγευμα (21/04), στη Γλυφάδα, λίγες ώρες πριν τον τελικό με τις Σέρρες.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

3 × 2 =