Την επίσκεψη μικρών παιδιών δέχθηκαν με χαρά πριν το παιχνίδι με την Καλλιθέα, το Σάββατο το μεσημέρι (25/11), οι παίκτες του Όμιλου.

Πιτσιρικάδες από Ακαδημίες ομάδων της Κρήτης στα αποδυτήρια του ΟΦΗ!

Η ενημέρωση της ΠΑΕ τη Δευτέρα το μεσημέρι (27/11), αναφέρει: «Μια πολύ όμορφη εικόνα πριν την έναρξη του αγώνα ΟΦΗ-Καλλιθέα στο Γεντί Κουλέ.

Παιδιά από ακαδημίες ποδοσφαίρου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΠΑΕ, βρέθηκαν στα αποδυτήρια, μίλησαν με τους παίκτες του ΟΦΗ, πήραν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Αυτή η κίνηση αποτελεί μια νέα πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η οποία θέλει να έχει και διάρκεια, ώστε η νεολαία, όχι μόνο του Ηρακλείου, αλλά και της Κρήτης, να έρθει κοντά στην ομάδα μας!

Η χαρά και το χαμόγελο των πιτσιρικάδων ήταν όλα τα λεφτά, καθώς ήταν μια εμπειρία που θα τη θυμούνται για όλη τους τη ζωή!

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα επιμείνει στο κάλεσμα όλων των ακαδημιών κρητικών ομάδων της Κρήτης , που επιθυμούν να παρακολουθούν δωρεάν τα παιχνίδια της ομάδας μας από την θύρα 6 του Γεντί Κουλέ».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

ofi pitsirikades apodytiria genti koule 1 ofi pitsirikades apodytiria genti koule 2 ofi pitsirikades apodytiria genti koule 3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + 10 =