Μπορεί να μετράει μόλις λίγους μήνες «ζωής», όμως η Ακαδημία της ΑΕ Κατσαμπά, πραγματοποίησε το πρώτο της ταξίδι στην πόλη του Ρεθύμνου, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, όπου «φιλοξενήθηκε» από την Ένωση Ατσιποπούλου – Πρινέ, στο γήπεδό της.

Δεκαπέντε νεαροί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας της ΑΕ Κατσαμπά, αναχώρησαν το πρωί του Σαββάτου (11/11) με προορισμό το Ρέθυμνο και το γήπεδο του Ατσιπόπουλου, όπου αντιμετώπισαν ομάδες της ΕΑΠ σε φιλικά παιχνίδια, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παναγιωτάκη και του εκ των αρχηγών της ΑΕΚ Γιάννη Ευαγγελόπουλο.

Αυτό ήταν το πρώτο ταξίδι της νεοσύστατης Ακαδημίας της ΑΕ Κατσαμπά, όπου αθλητές και γονείς είχαν την ευκαιρία να συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Μετά το τέλος των φιλικών παιχνιδιών, νεαροί αθλητές τόσο των Ακαδημιών της ΑΕΚ και του Ατσιπόπουλου, συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές της ΕΑΠ και του Κεραυνού στον αγώνα που διεξήχθη στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (11/11) όπου το Ατσιπόπουλο επικράτησε 1-0 για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Όπως έγινε γνωστό, μετά το τέλος των φιλικών και των «κοινών δράσεων» των δύο Ακαδημιών, η αποστολή της Ακαδημίας της ΑΕ Κατσαμπά δείπνησε σε εστιατόριο του Ρεθύμνου και στη συνέχεια επέστρεψε στην βάση της, το γήπεδο του Καρτερού.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς την Ένωσης Ατσιποπούλου – Πρινέ»

Με ανακοίνωσή της, «η διοίκηση της ΑΕ Κατσαμπά και οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας μας, ευχαριστούμε από καρδιάς, τους ανθρώπους της Ένωσης Ατσιποπούλου – Πρινέ για την υποδειγματική φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της Ακαδημίας μας το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της ΕΑΠ στο Ατσιπόπουλο. Ευχόμαστε στην ΕΑΠ να συνεχίσει την εκπληκτική της πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου. Παράλληλα, τους προσκαλούμε, να ανταποδώσουμε της φιλοξενίας που τύχαμε, αυτήν την φορά στον Καρτερό και να διδάξουμε αθλητικό πνεύμα και πολιτισμό».

Παρακολουθήστε εικόνες, αλλά και διάφορα videos που δημοσιεύτηκαν στην επίσημη σελίδα της Ακαδημίας της ΑΕ Κατσαμπά, στο Facebook:

aek akadimia me atsipopoulo rethymno 1 aek akadimia me atsipopoulo rethymno 2 aek akadimia me atsipopoulo rethymno 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/aekacademy/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + δώδεκα =