Ρυθμίζονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη σπουδαία αποψινή εκδήλωση στο «Γεντί Κουλέ» με κεντρικό πρόσωπο τον Ευγένιο Γκέραρντ και φόντο την ιστορία του Όμιλου.

Στο… φουλ οι εργασίες για τη μεγάλη βραδιά του ΟΦΗ!

Η ενημέρωση της ΠΑΕ την Τετάρτη το μεσημέρι (13/09), αναφέρει: «Πυρετός εργασιών στο Γεντί Κουλέ, για την μεγάλη συναυλία που θα γίνει σήμερα Τετάρτη (13/9) προς τιμήν του μεγάλου Ευγένιου Γκέραρντ.

Στην μεγάλη αυτή εκδήλωση, θα γίνει η μετονομασία της θύρας 9 του γηπέδου του ΟΦΗ, σε θύρα Ευγένιος Γκέραρντ.

Παράλληλα, θα γίνουν βραβεύσεις με φόντο την ιστορία του ΟΦΗ.

Ξεχωριστή είναι η τιμή στη μνήμη του  Θόδωρου Βαρδινογιάννη, ο οποίος μαζί με τον Ευγένιο Γκέραρντ, οραματίστηκαν ένα μεγάλο ΟΦΗ.

Ακόμη, στους συνεργάτες του Ευγένιου Γκέραρντ της «χρυσής εποχής» του ΟΦΗ, Αρη Βασιλείου και Γιώργο Παρασύρη,  σε παλιούς πρόεδροι που έγραψαν ιστορία με τον ΟΦΗ, σε  κρητικούς παίκτες που στελέχωσαν την ομάδα του 1987 που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος.

Στην μεγάλη συναυλία του ΟΦΗ, θα συμμετάσχουν γνωστοί κρητικοί και λαικοί καλλιτέχνες, αλλά και χορευτικό συγκρότημα.

Παράλληλα, θα γίνει ακόμη η παρουσίαση της ομάδας του ΟΦΗ, αλλά και της φανέλας, για την φετινή χρονιά στην Football league.

Να είστε όλοι εκεί!»

ofi genti koule ergasies gia synaylia gerarnt (1) ofi genti koule ergasies gia synaylia gerarnt (2) ofi genti koule ergasies gia synaylia gerarnt (3)

 

 

 

 

 

 

ofi genti koule ergasies gia synaylia gerarnt (4) ofi genti koule ergasies gia synaylia gerarnt (5) ofi genti koule ergasies gia synaylia gerarnt (6) ofi genti koule ergasies gia synaylia gerarnt (7) ofi genti koule ergasies gia synaylia gerarnt (8) ofi genti koule ergasies gia synaylia gerarnt (9) ofi genti koule ergasies gia synaylia gerarnt (10) ofi genti koule ergasies gia synaylia gerarnt (11)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

πέντε + 2 =