Τα συγχαρητήρια και οι ευχές του ΟΦΗ ’94 και της Ακαδημίας του ΟΦΗ για τον μόλις 15χρονο τερματοφύλακα που έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα!

ofi k19 apo ofi 94 neokosmidis xristosΤο 9ο παιδί από τον ΟΦΗ ’94 στην Κ19 του ΟΦΗ: Πήρε προαγωγή και ο Χρήστος Νεοκοσμίδης!

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ την Τετάρτη το βράδυ (20/09), αναφέρει: «Η παραγωγή ποδοσφαιριστών από τον ΟΦΗ ’94 συνεχίζεται και σήμερα ο τερματοφύλακας Χρήστος Νεοκοσμίδης πήρε προαγωγή για την Κ19 του ΟΦΗ!

Ο Χρήστος αποτελεί τον ένατο αθλητή από τον ΟΦΗ ΄94 αυτή τη σεζόν που προωθείται στην Κ19 και μάλιστα είναι ο μικρότερος σε ηλικία, μόλις 15 ετών (γεν. 2002)!

Ο ΟΦΗ ’94 και η Ακαδημία ΟΦΗ τον συγχαίρουν για το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα του και του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

Ο Χρήστος Νεοκοσμίδης όλα αυτά τα χρόνια στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ αποτέλεσε υπόδειγμα αθλητή και χαρακτήρα, δουλεύοντας καθημερινά και βελτιώνοντας τις ικανότητές του.

Την περσινή περίοδο πήρε το βάπτισμα του πυρός στην ομάδα του ΟΦΗ ’94 και μέσα από την ποιοτική δουλειά κατάφερε φέτος να κερδίσει την εμπιστοσύνη και να ανέβει ένα σκαλοπάτι στην αγωνιστική πυραμίδα των υποδομών του ΟΦΗ, δικαιώνοντας όλους εμάς που τον πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Χρήστος θα ανταποκριθεί απόλυτα και στις νέες υψηλότερες απαιτήσεις για την καριέρα του και θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

έξι + είκοσι =