Η πρωτοπόρος του Α’ ομίλου της Β’ ΕΠΣΗ ομάδα του Αστριτσίου με τρίποντο στο ντέρμπι με την πέμπτη Βόνη, το Σάββατο 8 Απριλίου, στις 16:30 το απόγευμα, στη Μυρτιά, στέφεται πρωταθλήτρια.

tritonia panigyri selfie apodytiria moxos«Όλοι το Σάββατο στη Μυρτιά να βοηθήσουμε για την πολυπόθητη νίκη και να πανηηυρίσουμε το πρωτάθλημα», αναφέρει μεταξύ άλλων το κάλεσμα της Τριτωνίας.

Αναλυτικά το κάλεσμα της διοίκησης του σωματείου του Αστριτσίου: «Αγαπητοί φίλοι της ομάδας μας. Η ΤΡΙΤΩΝΙΑ ΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ ζει αυτές τις ημέρες ιστορικές στιγμές, έχοντας εξασφαλίσει ήδη την άνοδό της στην παραπάνω κατηγορία και είναι μια ανάσα και από την κατάκτηση του πρωταθλήματος !!!! Παρακαλούμε λοιπόν όλους τους φίλους της ομάδας μας να βρεθούν το Σάββατο 8/4 και ώρα 4.30μμ στο γήπεδο Μυρτιάς, για να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας να πάρουν την τελευταία πολυπόθητη νίκη και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Θα ακολουθήσει τραπέζι – γλέντι στο Αστρίτσι, το οποίο είναι προσφορά των Αστριτσανών, δείχνοντας έτσι για άλλη μια φορά την αγάπη τους για την ομάδα μας. Είστε όλοι καλεσμένοι !!!!!!!!!! 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

three × 2 =