Την πρόσληψη του Τιμόθεου Καβακά στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΙ ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα της Ιεράπετρας.

Όπως σας είχε ενημερώσει το mpalakritis.gr, o Τιμόθεος Καβακάς ήταν η εναλλακτική του Γιώργου Πετράκη για τον πάγκο του ΟΦΙ. Με την υπόθεση του δεύτερου να παίρνει αρνητική τροπή, οι Ιεραπετρίτες στράφηκαν στην επιλογή Καβακά, με τον οποίον ήρθαν τελικά σε οριστική συμφωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Κατόπιν προτάσεως του αθλητικού διευθυντή του ΟΦΙ κ. Χατζηδημητρίου Γεωργίου , το Δ.Σ. του ΟΦΙ ομόφωνα αποφάσισε την πρόσληψη του Τιμόθεου Καβακά ως νέου προπονητή στον ΟΦΙ.
Ο Τιμόθεος  Καβακάς  αύριο Τρίτη πρωί  θα  βρίσκεται στην Ιεράπετρα  και θα προπονήσει  τους  παίκτες  της  ομάδας  μας.
Ο Τιμόθεος  Καβακάς  είναι  ένας έμπειρος , δοκιμασμένος και πετυχημένος τεχνικός  ο  οποίος αναμένεται  να  βοηθήσει πολύ την ομάδα μας. 
Εχει  δουλέψει  σε  Κέρκυρα , Λαμία , Τρίκαλα , Λάρισα , Παναχαική , Καλλονή , Πλατανιά , Βέροια , Ολ. Βόλου , Ρόδο.
Εχει  ανεβάσει  την Βέροια , τον Πλατανιά και την Λαμία  από την Γ  Εθνική  στην Β Εθνική.
Ως  προπονητής της Κέρκυρας  στην superleage  την  έσωσε  φέρνοντας  μάλιστα  σπουδαία αποτελέσματα  όπως  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ 0-1  και  ισοπαλίες  εκτός  έδρας με ΑΕΚ και  ΑΡΗ.
Καλωσορίζουμε τον Τιμόθεο Καβακά  στον ΟΦΙ και στην Ιεράπετρα. Είμαστε  σίγουροι ότι μιά νέα εποχή  επιτυχιών  τόσο  για  τον ΟΦΙ όσο και για τον ίδιο ξεκινά”. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here