Το πρώτο μισό της αγωνιστικός σεζόν 2019-2020 στην Α1 ΕΠΣΗ ολοκληρώθηκε, με τη Δαμάστα και τον Αλμυρό να κατακτούν την πρωτιά σε άμυνα και επίθεση αντίστοιχα.

Η Δαμάστα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Α1 ΕΠΣΗ και μάλιστα όντας αήττητη. Οι “μπλε” κατέχουν όμως και την πρωτιά της καλύτερης άμυνας της κατηγορίας έχοντας δεχθεί μόνο τέσσερα τέρματα μέχρι στιγμής, ενώ έχουν σκοράρει 22 φορές και βρίσκονται δεύτεροι επιθετικά.

Ο λόγος που η Δαμάστα δεν είναι πρώτη και σε αυτόν τον τομέα είναι πως ο δεύτερος στη βαθμολογία Αλμυρός (6 βαθμούς κάτω από την κορυφή) έχει βρει περισσότερες φορές από κάθε άλλη ομάδα φέτος το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Συνολικά, η ομάδα του Γαζίου έχει σκοράρει 27 φορές, ενώ έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με 10 τέρματα παθητικό.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, πως αυτές οι δύο ομάδες βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις, με το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος να αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον, με τον Ρωμανό να ακολουθεί έχοντας την τρίτη καλύτερη άμυνα και την τρίτη καλύτερη επίθεση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here