Εγκρίθηκε η αύξηση Μ.Κ της ΠΑΕ κατά 1,5 εκ. ευρώ

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 1,5 εκ. ευρώ αποφάσισε η έκτακτη Γ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης».

- Advertisement -

Υπέρ της αύξησης Μ.Κ. ψήφισε ο Μιχάλης Μπούσης, ενώ κατά της αύξησης ψήφισε η οικογένεια Παλυβού.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ έκρινε ότι οι ταμειακές υποχρεώσεις της εταιρίας είναι άμεσες και πρέπει να καλυφθούν προκειμένου να προχωρήσει η χρηματοδότηση της.

Η πλευρά Παλυβού δεν ήθελε να προχωρήσει η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στην παρούσα φάση και δεν την ψήφισε.

Οι μέτοχοι έχουν 14 ημέρες προθεσμία για να καταθέσουν το ποσό που τους αναλογεί προκειμένου να διατηρήσουν το ποσό που τους αναλογεί και να διατηρήσουν το ίδιο ποσοστό στην μετοχική σύνθεση.

Ο Μιχάλης Μπούσης έχει ήδη ενημερώσει τη Γενική Συνέλευση ότι σε περίπτωση που δεν καλυφθεί το ποσό αναλογικά, θα το καλύψει ο ίδιος συνολικά.

Αν αυτό συμβεί, ερμηνεύεται μετοχικά με την αύξηση του ποσοστού του στο σύνολο του κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Κοντολογίς ο Μιχάλης Μπούσης παραμένει ο εγγυητής της οικονομικής ασφάλειας της ΠΑΕ ΟΦΗ, ενδεχομένως με μεγαλύτερο ποσοστό (θα φανεί μετά την παρέλευση του χρονικού διαστήματος που αναφέραμε).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Ολοκληρώθηκε η έκτακτη Γ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης». Πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 1,5 εκ. ευρώ, με δικαίωμα προτίμησης στους μετόχους της εταιρίας, η οποία εγκρίθηκε.

Υπέρ της αύξησης του Μ.Κ ψήφισαν οι μέτοχοι: κ. Μιχαήλ Μπούσης, Ερασιτέχνης ΟΦΗ δια του προέδρου του, κ. Ιωάννη Δανδάλη, κ. Μιχαήλ Μυλωνάκης, «Καραντινός Κ. – Μυλωνάκης Μ. Ο.Ε», «Μυλωνάκης Α.Ε».

Κατά της έκτακτης αύξησης Μ.Κ ψήφισαν οι μέτοχοι: κα. Βασιλική Τυροβόλη Παλυβού, κ. Ευάγγελος Παλυβός, κ. Γρηγόριος Παλυβός.

Το δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε στην εναρμόνιση του καταστατικού της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, σύμφωνα με το νόμο 4548/2018 ψηφίστηκε ομόφωνα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έμεινε όρθιος στην Ριζούπολη ο ΟΦΗ!

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ο ΟΦΗ ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα στην Ριζούπολη και μεγάλωσε ακόμη περισσότερο την διαφορά του από...

Με Σωτηρίου, Ντε Γκούζμαν και Σολίς στην Αθήνα

Με τους Δημήτρη Σωτηρίου, Nazareno Solis και Jonathan De Guzman να προπονούνται κανονικά για μια ακόμη ημέρα και να εντάσσονται στην αποστολή για τον...

Μαγνητική για Νέιρα και Σολίς

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης (6/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, άρχισε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με...

Θλάση ο Φερέιρα

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός των Κρητικών  δεν αναμένεται να παίξει στη Ριζούπολη και... βλέπουμε. Αλλαγή στην αλλαγή έγινε ο Φερέιρα στο 2-1 του ΟΦΗ επί του...

Σαρδινέρο: “Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη και την αξίζαμε”

Ο Αντριάν Σαρδινέρο μίλησε στα κανάλια Novasports για την επιστροφή στις νίκες του ΟΦΗ με το 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και το...