Βρέθηκε στην κερκίδα για ακόμα ένα παιχνίδι, να παρακολουθεί τον γιο του να δίνει τη δική του μάχη στον αγωνιστικό χώρο. Ο λόγος για το Νίκο Μεντουδάκη!

Από την περσινή αγωνιστική χρονιά, ο Αλμυρός έχει βρεί τον δικό του «βενιαμίν» στη μεσαία γραμμή, έναν νεαρό που πήρε φανέλα βασικού και μέχρι σήμερα την υπερασπίζεται χάρη στο ταλέντο και την αγωνιστικότητα του.

Ο Αλέξανδρος Μεντουδάκης, γιος του Νίκου Μεντουδάκη, αγωνίστηκε για ακόμα ένα παιχνίδι φέτος στη βασική ενδεκάδα του Αλμυρού, με τον υπερήφανο πατέρα του να δίνει για ακόμα μία φορά το παρών στην κερκίδα του γηπέδου του Γαζίου.

Ο κ.Νίκος, δε χάνει παιχνίδι του Αλμυρού και για αυτό υπάρχουν δύο λόγοι. Ο πρώτος και σημαντικότερος είναι η συμμετοχή του Αλέξανδρου, ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Βασίλη Πλεσίτη, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως είναι και πρόεδρος στους Νέους Αλμυρού, την θυγατρική ομάδα του Αλμυρού.

Αν κάποιος τον παρακολουθήσει την ώρα ενός αγώνα που αγωνίζεται ο γιος του, μπορεί να καταλάβει εύκολα την αγωνία στο πρόσωπο του, συγχρόνως όμως την υπερηφάνεια για όσα βλέπει από τον Αλέξανδρο σε κάθε παιχνίδι. Ο νεαρός μέσος έχει ταλέντο και μόνο τυχαίο δεν είναι πως στα 18 του χρόνια μέτρησε 27 συμμετοχές (τις περισσότερες ως βασικός) με τη φανέλα του Αλμυρού στην Α1 ΕΠΣΗ, ενώ και φέτος έχει ήδη 9 συμμετοχές (μόνο σε δύο βγήκες ως αλλαγή).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here