Η φετινή χρονιά δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για τον Πόρο, με το συγκρότημα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη να αναζητεί ακόμα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και συνάμα να βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα του 8ου ομίλου.

Η ομάδα του Ηρακλείου έχει δείξει προσώρας ένα κακό αγωνιστικά πρόσωπο στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα, όπως φαίνεται, εστιάζεται στα αμυντικά κενά που επιδεικνύει η ομάδα, πράγμα το οποίο χρήζει της προσοχής του τεχνικού επιτελείου για τα παιχνίδια που έπονται.

Τόσο στην αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο, όσο και σ’ αυτή με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ η ομάδα δέχθηκε 7 τέρματα, ενώ συνολικά έχει παθητικό 9 γκολ στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει.

Από την άλλη, παρόλο που έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, το δημιουργικό κομμάτι της ομάδας φαίνεται να λειτουργεί ορθά, καθώς βρίσκει δίχτυα σε όλα της τα παιχνίδια.

Βέβαια δεν είναι όλα αριθμοί, καθώς η δουλειά που γίνεται στην ομάδα κυμαίνεται σε κάτι παραπάνω από επαγγελματικά επίπεδα. Αυτό άλλωστε συνοδεύει και το τεχνικό επιτελείο του Πόρου, με τους έμπειρους Λεωνίδα Τιτομιχελάκη και Γιώργο Αποστολάκη.

Ένα μικρό δείγμα της ομάδας έχει ήδη γίνει γνωστό, ωστόσο χρήσιμα συμπεράσματα δε μπορούν να βγουν ακόμα. Την ίδια στιγμή οι αγωνιστικές τρέχουν και το παιχνίδι που έρχεται απέναντι στην Επισκοπή, μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα καθοριστικό ενόψει της συνέχειας.

Τα άγνωστα, μέχρι πρότινος, λημέρια της Γ’ Εθνικής για τον Πόρο, έχουν πλέον περάσει και η πίστωση χρόνου έχει λάβει τέλος. Είναι ώρα για αποδείξεις εντός γηπέδου…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μας κοροϊδεύετε ποια εμπειρία κ ποια επαγγελματικα πρότυπα λέτε;;;;σε ποια ομάδα έχουν δουλέψει κ εχουν εμπειρία;;; στα μικρά του ΟΦΗ ο ένας κ στο lido ο άλλος;;;;μη μας κοροϊδεύετε οι οι ίδιοι δεν είναι που πέρσι κάνανε αλλαγή μικρό κ βάλανε μεγάλο… σοβαρευτείτε αλλά έπρεπε από πέρσι ναχουν φύγει κ αυτοί..αν έχουν εμπειρία θαξεραν ότι η ομάδα αφού ο πρόεδρος δε ξέρει κ φέρνει ότι Ναναι χρειάζεται ένα σοκ κ δε γίνεται να φύγουν 10παιχτες άρα;;;;Ο ΠΟΡΟΣ ειναι καλο βιογραφικό γιατρούς μη τρελαθουμε!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here