Το έναυσμα για επιστροφή στις νίκες έδωσε ο τεχνικός του Γιούχτα Μηνάς Πίτσος, ενόψει της αναμέτρηση της ομάδας των Αρχανών με τον Πανακρωτηριακό, με τον έμπειρο τεχνικό να αναφέρεται στα στοιχεία εκείνα που πρέπει να έχει η ομάδα του προκειμένου να φτάσει στους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Είχαμε μια δύσκολη σειρά αγώνων την οποία αφήνουμε πίσω μας. Δώσαμε δύσκολα παιχνίδια και έγιναν δυσκολότερα λόγω των πολλών απουσιών που αντιμετωπίζαμε. Με εξαίρεση το ματς με την Επισκοπή, στα υπόλοιπα θεωρώ ότι κάναμε εξαιρετική διαχείριση και αξίζαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς.

Τώρα θέλουμε, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό, να κάνουμε μια νέα αρχή, καθώς έρχονται παιχνίδια που μπορούμε να έχουμε μια σημαντική συγκομιδή βαθμών. Απέναντι στον Πανακρωτηριακό, για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι και σοβαροί για να πετύχουμε το στόχο μας. Αντιμετωπίζουμε μια σοβαρή και οργανωμένη ομάδα όμως θεωρώ ότι στην έδρα μας και εφόσον είμαστε αυτοί που πρέπει, έχουμε εμείς το πάνω χέρι».

Για άλλον έναν αγώνα πάντως ο Μηνάς Πίτσος θα στερηθεί δύο βασικούς ποδοσφαιριστές, τον Βαγγέλη Σταθόγλου λόγω τραυματισμού και τον Μιχάλη Φραγκουλάκη που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Επισκοπή. Επίσης δεν θα ρισκάρει με τον Σφυρογιαννάκη που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Το θετικό είναι ότι οι Τζανής και Μπαλντοβαλίεφ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και θα βρίσκονται κανονικά στα πλάνα του προπονητή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here