Ανακοίνωσε τις ποινές των ομάδων οι ΕΠΣΗ

Η διοργανώτρια αρχή, ανακοίνωσε τις ποινές που επέβαλλε στα σωματεία από όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣΗ.

- Advertisement -

Ο προπονητής της Τριτωνίας, Στέλιος Ανωγειανάκης, αποκλείστηκε από τον επόμενο αγώνα της ομάδας του, λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι Τριτωνία-Μοίρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

“ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤO  ΣΩΜΑΤΕΙΟ : ΤΡΙΤΩΝΙΑ    

ΘΕΜΑ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ  ΑΠΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ   

Ο Αξιωματούχος  κ. Ανωγειανάκης Στ., ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ  από τον επόμενο αγώνα που θα συμμετέχει το σωματείο ΤΡΙΤΩΝΙΑ ,  βάση του άρθρου 8 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα, εξαιτίας της αποβολής του από τον διαιτητή του αγώνα της 17/11/2019, ΤΡΙΤΩΝΙΑ – ΜΟΙΡΕΣ.

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤO  ΣΩΜΑΤΕΙΟ : ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ

ΘΕΜΑ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ  ΑΠΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ   

Ο Αξιωματούχος  κ. Κουντούρης Κων., ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ από τον επόμενο αγώνα που θα συμμετέχει το σωματείο ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ,  βάση του άρθρου 8 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα, εξαιτίας της αποβολής του από τον διαιτητή του αγώνα της 10/11/2019, ΔΑΦΝΕΣ – Ν. ΑΛΜΥΡΟΥ.

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠ

ΘΕΜΑ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ  ΑΠΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ   

Ο Αξιωματούχος  κ. Δαγκωνάκης Γεωργ., ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ  από τον επόμενο αγώνα που θα συμμετέχει το σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠ ,  βάση του άρθρου 8 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα, εξαιτίας της αποβολής του από τον διαιτητή του αγώνα της 16/11/2019, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ–ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠ.

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΜΟΧΟΣ

ΘΕΜΑ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ  ΑΠΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ   

Ο Αξιωματούχος  κ. Ποντίκαλης  Γεωργ., ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ  από τον επόμενο αγώνα που θα συμμετέχει το σωματείο ΜΟΧΟΣ ,  βάση του άρθρου 8 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα, εξαιτίας της αποβολής του από τον διαιτητή του αγώνα της 17/11/2019, ΜΟΧΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ.

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΔΑΜΑΣΤΑ

ΘΕΜΑ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ  ΑΠΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ   

Ο Αξιωματούχος  κ. Σαρρής Δημ., ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ  από τον επόμενο αγώνα που θα συμμετέχει το σωματείο ΔΑΜΑΣΤΑ ,  βάση του άρθρου 8 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα, εξαιτίας της αποβολής του από τον διαιτητή του αγώνα της 17/11/2019, ΔΑΜΑΣΤΑ – ΠΑΝΟΜ.

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΑΛΜΥΡΟΣ

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ  ΑΠΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ   

Ο Αξιωματούχος  κ. Γκαβόπουλος Γεωργ., ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ  από τον επόμενο αγώνα που θα συμμετέχει το σωματείο ΑΛΜΥΡΟΣ ,  βάση του άρθρου 8 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα, εξαιτίας της αποβολής του από τον διαιτητή του αγώνα της 16/11/2019, ΑΛΜΥΡΟΣ – ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ.

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ : ΠΑΟΚ

ΘΕΜΑ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ  ΑΠΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ   

Ο Αξιωματούχος κ. Τζαγκαράκης Εμμ., ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ  από τον επόμενο αγώνα που θα συμμετέχει το σωματείο ΠΑΟΚ ,  βάση του άρθρου 8 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα, εξαιτίας της αποβολής του από τον διαιτητή του αγώνα της 17/11/2019, ΠΑΟΚ – ΡΩΜΑΝΟΣ”.

ΚΟΥΒΙΔΗΣ - ΠΑΓΩΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Έβγαλε” τα μάτια του μόνος του ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έβαλε σε περιπέτεια την ευρωπαϊκή προοπτική του για φέτος, χάνοντας στο «Βελοντρόμ» από τη Μαρσέιγ με 2-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής...

Απόλυτος διασυρμός για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός... ξέχασε στην Αθήνα τα αμυντικά και επιθετικά του συστήματα και... μπερδεμένος στο παρκέ έπεσε «αμαχητί» στη Λιόν, βλέποντας το ρεκόρ του να...

50 νέα κρούσματα στην Κρήτη

Αυξήθηκαν σήμερα τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Κρήτη, με το σύνολο να ανεβαίνει στα 50, με το Ηράκλειο και τα Χανιά να έχουν από...

Κορονοϊός: Στα 2.199 τα νέα κρούσματα, 596 διασωληνωμένοι, 111 θάνατοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 2.199 νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο...

ΟΦΗ: “Ψήφισε τον καλύτερο για τον μήνα Νοέμβριο”

Ο ΟΦΗ δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του να αναδείξουν τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας για το μήνα Νοέμβριο, με έναν τυχερό να κερδίζει...