Ποσειδώνας και Μαραθώνας τιμωρήθηκαν από την ΕΠΣΗ

Ποσειδώνας και Μαραθώνας είναι τα σωματεία που τιμωρήθηκαν από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΗ και θα πληρώσουν πρόστιμο 50 ευρών. 

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, ο Ποσειδώνας τιμωρήθηκε για την συμπεριφορά του βοηθού προπονητή Χάρη Σουτζή με έναν μήνα αποκλεισμό από αγωνιστικούς χώρους,  ενώ ο Μαραθώνας για την συμπεριφορά του Λευτέρη Ψαρά, με αποκλεισμό ενός μήνα και πρόστιμο 50 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

ΘΕΜΑ: ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ – ΒΟΗΘΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμ. Πρακτικού 4/6.11.2020 επιβάλλονται οι κάτωθι ποινές :

Είχαν κληθεί και ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ και ο κ. ΣΟΥΤΖΗΣ ΧΑΡΗΣ, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 01/11/2020 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΔΙΑΣ.

Στο σωματείο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ 50 (πενήντα) ΕΥΡΩ χρηματικό πρόστιμο και στον βοηθό Προπονητή ΣΟΥΤΖΗ ΧΑΡΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ποινή ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) Μήνα.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

ΘΕΜΑ : ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ – ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμ. Πρακτικού 4/6.11.2020 επιβάλλονται οι κάτωθι ποινές :

Είχαν κληθεί και ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ και ο κ. ΨΑΡΑΣ Ε. για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 01/11/2020 ΑΛΟΓΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ-ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ.

Στο σωματείο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ 50 (πενήντα) ΕΥΡΩ χρηματικό πρόστιμο και στον Παράγοντα ΨΑΡΑ Ε. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ποινή ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) Μήνα και 50 (πενήντα) ΕΥΡΩ χρηματικό πρόστιμο».

ΚΟΥΒΙΔΗΣ - ΠΑΓΩΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Υποχρεωτικό τεστ κορονοϊού οι αθλητές πριν την άφιξη

Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ένα αρνητικό τεστ COVID-19 που θα πρέπει να έχουν υποβληθεί 72 ώρες πριν φτάσουν στην...

Super League 2/Football League: “Πράσινο φως” για την έναρξη των προπονήσεων

Την ανάγκη για την έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League ανέλυσαν, μέσω τηλεδιάσκεψης, στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ....

Με… υπογραφή Μάνου στην κορυφή ο Άρης

Δύο γκολ του Δημήτρη Μάνου (18’, 73’) και το "μαγικό" τέρμα του Σίλβα στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, έκαναν τη... διαφορά για τον Άρη...

Χωρίς περιορισμό θεατών από το εξωτερικό οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Η Ιαπωνία στοχεύει να υποδεχθεί μεγάλο αριθμό επισκεπτών από το εξωτερικό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο χωρίς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ή καραντίνες. Όπως αναφέρει...

37 νέα κρούσματα στην Κρήτη

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (2/12) 2.186 νέα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο εκ των οποίων τα 37 εντοπίστηκαν στην Κρήτη. Συγκεκριμένα στο...