Την ημέρα λοιπόν που η ομάδα είχε τα εικοστά της γενέθλια, την ίδια ημέρα έμπαινε στην δική της Εδέμ κατακτώντας το πρωτάθλημα.
Στην τελευταία αγωνιστική, επικράτησε με 3-0 του Μαραθώνα με τέρματα των Καρβελά, Νταουσιάνη και Μαλαδάκη και κατέκτησε τον τίτλο της Α1 ΕΠΣΗ. Ο Μοχός, στην σελίδα του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ανήρτησε την φωτογραφία από εκείνη την σπουδαία επιτυχία!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μοχός κέρδισε συνεχόμενες ανόδους από την δεύτερη κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ μέχρι και το περιφερειακό πρωτάθλημα.
Η σύνθεση του Μοχού: Ξημεράκης, Πατούνας Δ. (75ʼ Μαργαρίτης), Στώτης, Αλαμπί, Οικονομάκης, Καπετανάκης, Νταουσιάνης, Φινοκαλιώτης (74ʼ Πατούνας Ν.), Μαλαδάκης, Ανυφαντάκης (81ʼ Κεφαλούκος), Καρβελάς.
Δείτε παρακάτω την φωτογραφία: