Ο Βιεϊρίνια παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα “sportbuzzer.de” ενόψει του αγώνα της Βόλφσμπουργκ με την ΑΕΚ, χαρακτήρισε δύσκολη ομάδα την Ένωση, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ.
Συνέντευξη στην ιστοσελίδα “sportbuzzer.de”, με αφορμή τον αυριανό αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και της Βόλφσμπουργκ, παραχώρησε ο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, που αγωνίστηκε για 5,5 χρόνια στη γερμανική ομάδα, χαρακτήρισε δύσκολη ομάδα την Ένωση, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Μάνταλο, Λιβάγια και Ολιβέιρα.
Είναι δύσκολο να αναλύσω την ΑΕΚ επειδή έφερε αρκετούς νέους παίκτες. Έχει επικίνδυνους παίκτες μπροστά. Από τη μία πλευρά, είναι ο Ολιβέιρα, τον οποίο γνωρίζω καλά. Γενικά, εκείνος μαζί με τους Μάνταλο και Λιβάγια είναι οι τρεις παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά για την ΑΕΚ. Πρέπει να υπάρξει ειδική αντιμετώπιση”, σχολίασε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το ποιον θεωρεί τον ποιο επικίνδυνο παίκτη της Ένωσης, απάντησε: “Ο Λιβάγια. Είναι καλός με την μπάλα στα πόδια, έχει καλή τεχνική κατάρτιση και μπορεί να παίξει είτε δεξιά είτε αριστερά”.
“Γενικά, η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα με καλή ψυχολογία”, συμπλήρωσε, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον νεοαποκτηθέντα, Λιβάι Γκαρσία: “Είναι δυνατός παίκτης. Σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και είχε γενικά καλή παρουσία”.
Πηγή: sport24.gr