Η Δαμάστα στο «πλευρό» της μικρής Κωνσταντίνας

Η Δαμάστα διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στον τίτλο, όμως παράλληλα, διαπρέπει και εκτός γηπέδων, καθώς ανέλαβε όλα τα έξοδα της μικρής Κωνσταντίνας, ώστε να ταξιδέψει στην Αθήνα για εξετάσεις, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να υποβληθεί σε επέμβαση.

- Advertisement -

Η κατάσταση της υγείας της μικρής, είναι αρκετά σοβαρή και έτσι, η Δαμάστα και ο Αντώνης Παπαδάκης, αποφάσισαν να αναλάβουν όλα τα έξοδα, ώστε να βοηθήσουν την μικρή, να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της.

Σήμερα (25/02) η αντιπροσωπεία της Δαμάστας και συγκεκριμένα, μέλος της διοίκησης, Αμαλία Στρατάκη, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Νικηφόρος, ο προπονητής Γιάννης Χατζησεβαστός και οι ποδοσφαιριστές Ανέστης Αναστασιάδης και Θωμάς Μπιμπίρης, βρέθηκαν κοντά στην μικρή Κωνσταντίνα και της παρέδωσαν, μία ανθοδέσμη, μία κούτα γλυκά και ένα φάκελο, για τα έξοδα της νοσηλείας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας:

«Η Δαμάστα βρίσκεται μια ανάσα από τον τίτλο στην Α1 ΕΠΣΗ όμως είναι ξεκάθαρο ότι πέρα από πρωταθλήματα και διακρίσεις, δεν αλλάζει η φιλοσοφία του σωματείου και του προέδρου κ. Αντώνη Παπαδάκη για κοινωνική αλληλεγγύη και βοήθεια στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί η μικρή Κωνσταντίνα, η οποία λαμβάνει την αμέριστη στήριξη της Δαμάστας στον αγώνα της που έχει ξεκινήσει για να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας της.
Πριν λίγο διάστημα η οικογένεια της Κωνσταντίνας επικοινώνησε με την Δαμάστα και τον πρόεδρο κ. Αντώνη Παπαδάκη, εκφράζοντας την αγωνία της για την πορεία της υγείας της.
Μετά τις επαφές που έγιναν και την επιβεβαίωση για την σοβαρότητα της κατάστασης του μικρού κοριτσιού, αποφασίστηκε η Δαμάστα να αναλάβει όλα τα έξοδα για να πάει στην Αθήνα για εξετάσεις ενώ ίσως χρειαστεί και επέμβαση, την οποία αναλαμβάνει οικονομικά εξ’ ολοκλήρου το σωματείο και ο κ. Παπαδάκης.
Κοντά στην συμπολίτισσά μας που ετοιμάζεται για τον αγώνα της για να είναι υγιής βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Δαμάστας και συγκεκριμένα εκ μέρους της διοίκησης το μέλος Αμαλία Στρατάκη, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Νικηφόρος, ο προπονητής Γιάννης Χατζησεβαστός και οι ποδοσφαιριστές Ανέστης Αναστασιάδης και Θωμάς Μπιμπίρης.
Η Δαμάστα της έδωσε μια ανθοδέσμη, μια κούτα γλυκά και ένα φάκελο με χρηματικό ποσό από τον πρόεδρο κ. Αντώνη Παπαδάκη για τα έξοδα νοσηλείας και μεταφέροντας τις ευχές όλης της οικογένειας του σωματείου για να ξεπεράσει σύντομα την περιπέτειά της…»

ΚΟΥΒΙΔΗΣ - ΠΑΓΩΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κορωνοϊός: Στους 37 οι νεκροί στη χώρα μας

Στους 37 ανέρχονται οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην χώρα μας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες συνολικά 5 άνθρωποι κατέληξαν τις τελευταίες ώρες. Το πέμπτο θύμα του covid-19 σήμερα...

Αίτημα να λάβουν οι ποδοσφαιριστές το επίδομα των 800 ευρώ!

Οι Μηνάς Λυσάνδρου και Λεωνίδας Λεουτσάκος απέστειλαν σχετικό αίτημα στους Βρούτση και Αυγενάκη για να πάρουν όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές το επίδομα των 800...

Θετικός στον κορονοϊό ο Γ. Ασσαριωτάκης!

Ο πρόεδρος του Πόρου, Γιάννης Ασσαριωτάκης, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό Covid-19. Ο κ.Ασσαριωτάκης βρισκόταν στη Γαλλία για προσωπικούς λόγους και μετά από εξετάσεις βρέθηκε θετικός...

Αναβάλλονται για το 2021 οι Ολυμπιακοί Αγώνες!

Σύμφωνα με τους Νew York Times, Τόκιο και ΔΟΕ ήρθαν σε συμφωνία για να αναβληθούν οι αγώνες για το 2021. Αύριο αναμένεται η επίσημη...

Στα μέτρα στήριξης για τον κορονοϊό ομάδες, Ενώσεις και Ομοσπονδίες

Οπως έκανε γνωστό η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ομάδες, Ενώσεις, καθώς και Ομοσπονδίες συμπεριλήφθηκαν στα Μέτρα Στήριξης για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών εξαιτίας του...