Σύμφωνα με τον προπονητή του Εργοτέλη το ταβάνι της ομάδας είναι κατά πολύ υψηλότερο, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μόνο σε ορισμένα διαστήματα η απόδοση ήταν ικανοποιητική.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι στο οποίο παρά την έκταση του σκορ δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τη γενική μας εικόνα ως ομάδα, εκτός από ορισμένα διαστήματα. Ενώ ξεκινήσαμε αρκετά καλά και προηγηθήκαμε αρκετά νωρίς, δεν συνεχίσαμε σε υψηλό ρυθμό έχοντας μέτριες και αργές αξιολογήσεις στις ενέργειες μας.
Παρόλα αυτά δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις χωρίς όμως να έχουμε ανάλογα τελειώματα.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι στα πρώτα 25 λεπτά ήμασταν αρκετά φλύαροι και αργοί και δεν εκμεταλλευτήκαμε τους κενούς χώρους που δημιουργούνταν από την πίεση που προσπάθησε να ασκήσει ψηλά ο αντίπαλος. Το τελευταίο μέρος του παιχνιδιού και μετά από το 2-0 και ουσιαστικά αποβάλλαμε το όποιο άγχος είχε δημιουργηθεί και έπειτα είχαμε ένα σχετικά καλό διάστημα ως και το τέλος.
Πρέπει να κατανοήσουμε ότι το ταβάνι της ομάδας μας σίγουρα είναι κατά πολύ υψηλότερο από την σημερινή μας εμφάνιση! Συνεχίζουμε την προσπάθεια και την εκπαίδευση και σίγουρα δε μένουμε στο αποτέλεσμα αυτό καθ’ αυτό. Καλή συνέχεια στη Παναχαϊκή».