Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ο νέος προπονητής του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού, Λεωνίδας Τιτομιχελάκης έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας:
«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω ξανά σε μια ιστορική ομάδα, τον Ανθεστίων, που τα προηγούμενα χρόνια είχα υπηρετήσει ξανά ως προπονητής.
Η προσέγγιση της νέας διοίκησης στο πρόσωπο μου με νέες ιδέες, οργάνωση σε συγκεκριμένο project, και φιλοσοφία που ταυτίζεται απόλυτα με εμένα, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μου να δεχτώ την πρόταση συνεργασίας και τους ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη.
Με σκληρή δουλειά στη καθημερινότητα, αξιοποιώντας το τοπικό στοιχείο της ευρύτερης περιοχής, την ακαδημία του συλλόγου και νέα φιλόδοξα παιδιά, θα δημιουργήσουμε μια νεανική, μαχητική και ανταγωνιστική ομάδα, που θα εκπροσωπεί επάξια το Θραψανό στο νέο πρωτάθλημα».