Δίχως τους Ρουμελιώτη, Καραντινάκη, Στεφανή θα υποδεχτεί την ομάδα της Δαμάστας για την 17η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ η Μινωική σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, λόγω και της επιστροφής του Γιάννη Χατζησεβαστού στο γήπεδο του Πανεπιστημίου.
- Advertisement -
Η Μινωική του Γιώργου Αποστολάκη πλέον, κάνει την προσπάθεια της να παραμείνει στη κατηγορία, με τον Γιάννη Χατζησεβαστό να επιστρέφει σε ένα ιδιαίτερα γνώριμο για τον ίδιο γήπεδο, λόγω της θητείας του στην «Μπάρτσα».
Στον αγώνα αυτό, δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Καραντινάκης-Ρουμελιώτης ενώ εκτός «μάχης» έχει τεθεί και ο τιμωρημένος Στεφανής. Στα θετικά βέβαια είναι η διαθεσιμότητα των νεοαποκτηθέντων Μαργαρίτη-Απλαδά, οι οποίοι αποκτήθηκαν την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους.