Μέγας χορηγός της Δαμάστας η εταιρία «GEOTRANS INTERNATIONAL FORWARDERS»

Η Δαμάστα ανακοίνωσε την εταιρεία «GEOTRANS INTERNATIONAL FORWARDERS» ως μέγα χορηγό της ομάδας.

- Advertisement -

Αναλυτικά:

“Τεράστιας στρατηγικής σημασίας είναι η νέα συνεργασία του ΑΟ Δαμάστας με την εταιρεία «GEOTRANS INTERNATIONAL FORWARDERS», μιας εκ των μεγαλύτερων και πρωτοπόρων εταιριών Διεθνών Μεταφορών, ελληνικών συμφερόντων.
Ο ηγέτης και ιδιοκτήτης του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνης Παπαδάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Business Development Manager της εταιρείας κ. Χριστόφορο Δημοκρασά και συζήτησαν για όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, μέσα σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, παρουσία του Υπεύθυνου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου κ. Νίκου Ανδριαδάκη.

Η «GEOTRANS INTERNATIONAL FORWARDERS» θα είναι ο ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του ΑΟ Δαμάστας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 και βασικός συντελεστής της ομάδας στην προσπάθεια για άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί μια σειρά από ενέργειες, έχοντας ως στόχο την αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών και με σκοπό την αμοιβαία συνεργασία για ποδοσφαιρική και επαγγελματική επιτυχία.

Ο ΑΟ Δαμάστας και προσωπικά ο ιδιοκτήτης κ. Αντώνης Παπαδάκης ευχαριστούν τον κ. Χριστόφορο Δημοκρασά, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα το project του συλλόγου, συμβαδίζοντας στην ανάπτυξη και στις αξίες του ποδοσφαιρικού πολιτισμού που πρεσβεύουμε.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η «GEOTRANS INTERNATIONAL FORWARDERS»

Η «GEOTRANS INTERNATIONAL FORWARDERS» είναι μια καινοτόμος εταιρεία Διεθνών Μεταφορών, που επικεντρώνεται στην άρτια παροχή υπηρεσιών μεταφοράς και logistics σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2010 και εφάρμοσε πρωτοποριακές στρατηγικές στο σχεδιασμό της οργάνωσής της και των μεθόδων παροχής των υπηρεσιών της, με στόχους:

1) Την αμεσότητα και την ευελιξία υπηρεσιών
2) Παγκόσμια κάλυψη
3) Την καλύτερη εξυπηρέτηση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές

Στην προσπάθειά αυτή έχει αναπτύξει ένα εκτενές δίκτυο οδικών μεταφορών με καθημερινές αναχωρήσεις από και προς Ιταλία με στόλο φορτηγών αυτοκινήτων, εξασφαλίζοντας ευελιξία και χαμηλά κόστη για τους πελάτες της. Παράλληλα, έχει την Ελλάδα με την Ευρώπη με εβδομαδιαία δρομολόγια στις σημαντικότερες πόλεις σε Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία και Ισπανία.

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες με το διεθνές δίκτυο ανταποκριτών και τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες, δίνουν τη δυνατότητα στην «GEOTRANS INTERNATIONAL FORWARDERS» να προσφέρει στους πελάτες της παγκόσμια κάλυψη, το συντομότερο δυνατό χρόνο μεταφοράς και το χαμηλότερο δυνατό κόστος, παράλληλα με έγκαιρη ανίχνευση φορτίου.

Η «GEOTRANS INTERNATIONAL FORWARDERS» ενεργεί και αναπτύσσεται με γνώμονα τους πελάτες της, την ταχύτητα και την ασφάλεια των μεταφορών τους”.

ΚΟΥΒΙΔΗΣ - ΠΑΓΩΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ντέρμπι για το μπάσκετ του ΟΦΗ

Ενα ακόμη δυνατό παιχνίδι, περιμένει την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, η οποία υποδέχεται την Κυριακή (25/10, 17:00) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου,...

Θα μεταδοθεί ζωντανά το Πόρος – Άρης Ρεθύμνου

Σε ζωντανή μετάδοση θα μεταδοθεί το παιχνίδι ανάμεσα σε Πόρο και Άρη Σούδας για την 3η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Το επίσημο κανάλι του Πόρου...

Βόλεϊ: Πήρε άδεια ο ΟΦΗ και ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ έλαβε κανονικά άδεια συμμετοχής στην στην VOLLEY LEAGUE για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, απο την Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού, όπως...

Πρόεδρος FIFA: “Δεν στηρίζω μια ευρωπαϊκή Premier League”

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, μίλησε για το νέο πρότζεκτ της δημιουργίας ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ξεκαθαρίζοντας ότι διαφωνεί, καθώς στόχος του παραμένει η...

Στην Νέα Αλικαρνασσό το Πόρος – Άρης Ρεθύμνου

Στο γήπεδο του Ηροδότου θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 15:00 το παιχνίδι του Πόρου με τον Άρη Σούδας, στο πλαίσιο της 3ης...