Ο αντιπρόεδρος της ΑΕ Κατσαμπά αντικρίζοντας την αποκαρδιωτική εικόνα των εγκαταστάσεων των «κιτρινόμαυρων» στον Καρτερό δημοσίευσε φωτογραφίες στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook μαζί με μερικές… σκέψεις του.
Ο κ.Μαστροκυριακάκης τόνισε πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει αφεθεί στη μοίρα και τη διάθεση όσων το αγαπούν πραγματικά, ενώ συμπλήρωσε πως έχοντας μηδενική βοήθεια από τους αρμόδιους, στο μυαλό μπαίνουν σκέψεις αποχώρησης από τα δρώμενα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά όσα ανέφερε στη δημοσίευσή του:
«Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αφημένο στην μοίρα, στην διάθεση κάποιων ρομαντικών και τρελών με την καλή έννοια ανθρώπων, που αγαπούν το ποδόσφαιρο και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, προσπαθώντας να σώσουν την νεολαία τις συνοικίας τους από τα χειρότερα.
Που σε κάθε παιχνίδι πρέπει να βρουν τον τρόπο και τα έσοδα για την διαιτησία και τον γιατρό του αγώνα.
Το ποδοσφαιρικό σωματείο για όλους αυτούς τους ανθρώπους, δεν είναι απλά ένας αθλητικός σύλλογος. Είναι τρόπος ζωής.
Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι είναι λίγοι.
Όπως είμαστε και εμείς στην ΑΕΚατσαμπά, αλλά όταν δεν υπάρχει βοήθεια από πουθενά(πολιτεία και όλους τους αρμόδιους) σε βάζει σε σκέψεις μήπως ήρθε η ώρα να τα παρατήσεις;».