Άμεσα έφθασαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με ανθρώπους της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Τροχαίας Πύργου να ξεκινούν ένα ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της πόλης πλησίον του Επαρχείου.

Οι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν ένα δράστη που φέρεται να ήταν αυτός που μαχαίρωσε τον άτυχο άνδρα στη συμπλοκή, ενώ το ανθρωποκυνηγητό των υπολοίπων συνεχίστηκε για αρκετή ώρα καθώς οι φερόμενοι ως δράστες έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Όσοι προσπάθησαν να διαφύγουν με αυτοκίνητο στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου έγιναν αντιληπτοί από τις αστυνομικές αρχές και ακολούθησε καταδίωξη, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ακινητοποιήθηκαν στη διασταύρωση Λασταιίκων.

Συνολικά έγιναν πέντε συλλήψεις, ενώ από τις έρευνες των αστυνομικών βρέθηκαν δυο μαχαίρια, αυτό του δράστη που έγινε η επίθεση και ενός φίλου του. Το μεσημέρι οι δράστες οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, όπου έλαβαν προθεσμία μέχρι και τη Δευτέρα για να απολογηθούν.

Όσον αφορά το θύμα της επίθεσης δέχθηκε χτύπημα με μαχαίρι στα πλευρά, ευτυχώς όμως ο τραυματισμός του ήταν ελαφρύς.

Πηγή: sport24.gr