Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση όπως έδειξαν στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, καθώς εκτός από την νίκη με 4 – 2 στην έδρα του αντιπάλου τους πραγματοποίησαν ωραία εμφάνιση, ενώ γενικά είναι μια από τις ομάδες που ξεχωρίζουν στη διοργάνωση.
«Τεκμήριο» σταθερότητας αποτελούν άλλωστε οι τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, που τους έχουν ανεβάσει στην 5η θέση της κατάταξης.
Η προσεχής αναμέτρηση με τους πρωτοπόρους αποτελεί πρόκληση για το κρητικό συγκρότημα, που έχει δείξει ότι αρέσκεται σε αποστολές με αυξημένη δυσκολία.
Η προετοιμασία για την αναμέτρηση συνεχίστηκε την Τρίτη (21/1) με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν στο κομμάτι των αγωνιστικών παιχνιδιών μεγάλων σχέσεων με τακτικούς στόχους.
Πρόβλημα για τον τεχνικό του Εργοτέλη Γιάννη Ταουσιάνη αποτελεί ο Μπότε ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στο δικέφαλο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη (22/1, 10.30π.μ.) στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου.
«Κλείνει» επιθετικός
Το επόμενο 24ωρο αναμένονται εξελίξεις σε μεταγραφικό επίπεδο για τον Εργοτέλη.
Εξελίξεις οριστικού χαρακτήρα καθώς αναμένεται ποδοσφαιριστής ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ την Τετάρτη (22/1).
Η αναφορά γίνεται βεβαίως για επιθετικό καθώς εκεί υπάρχει μεγάλη ανάγκη για την κάλυψη του κενού που έχουν αφήσει οι τραυματισμοί των Ιατρούδη και Κουάτενγκ.
Στον Εργοτέλη εξ’ αρχής έψαξαν περιπτώσεις που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την προσπάθεια της ομάδας και να έχουν αυξημένο δείκτη ετοιμότητας.