Για την αύξηση του αριθμού των αλλαγών από τρεις σε πέντε μίλησε ο Γιώργος Σίμος. Ο κόουτς του ΟΦΗ σχολίασε ότι είναι μία απόφαση προς τη σωστή κατεύθυνση.
Μάλιστα, μιλώντας στο επίσημο κανάλι του ΟΦΗ στο youtube επεσήμανε πως έτσι θα μπορέσει να βοηθήσει και τους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι θα δίνουν τρία ματς σε οκτώ ημέρες.
“Επιστρέφουμε μετά από δύο μήνες. Ήταν μία δύσκολη περίοδος. Προτεραιότητα όλων μας είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών. Το να μπορούμε να κάνουμε πέντε αλλαγές μας κάνει πιο ευέλικτους. Ώστε εάν χρειαστεί να μην επιβαρύνουμε τους ποδοσφαιριστές μας. Ιδιαίτερα δε εάν θα έχουμε τρία ματς μέσα σε οκτώ ημέρες” τόνισε αρχικά και συνέχισε “Δεν πιστεύω ότι υπάρχει θέμα ομοιογένειας. Αντιθέτως με τις υπάρχουσες συνθήκες θα μας βοηθήσει”
Παρακολουθείστε το βίντεο:
Πηγή: sport24.gr