Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ.Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, κάλεσαν τους κ.κ. Γραμμένο, Λυσάνδρου, Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαββίδη στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στην Αθήνα για συζήτηση πάνω στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Παράλληλα, η ΓΓΑ ανακοίνωσε και όσα άλλα πρόσωπα θα δώσουν το παρών στη μεγάλη αυτή συνάντηση, μεταξύ των οποίων μέλη της FIFA και της UEFA.
Αναλυτικόυερα, η ανακοίνωση της ΓΓΑ αναφέρει πως:
«O Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, κάλεσαν σε συνάντηση για την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. τους κ. Αλαφούζο, Γραμμένο, Λυσάνδρου, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», με θέμα συζήτησης την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Εκ μέρους των διεθνών ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών θα συμμετέχουν και οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA)».